Tekijät

Tanja

Hauska ja iloinen Kemin tyttö, joka on palvellut asiakkaitaan ystävällisellä otteella vuodesta 2010 lähtien. Lapsirakas Tanja on liikkeemme pienempienkin asiakkaiden suosiossa. Hänen erikoisosaamistaan ovat myös teippipidennykset ja tuuhennukset, sekä erilaiset värjäystekniikat.

Niina

Määrätietoinen ja rempseä Niina on palvellut ammattitaidolla ja lämmöllä vuodesta 2008 lähtien. Lapsiasiakkaat viihtyvät hänen tuolissaan, koska Niina tietää, mistä naruista vedellä ja kuinka saada pienikin asiakas viihtymään. Niina loihtii niin värit, raidoitukset, leikkaukset kuin kampauksetkin vankalla osaamisella ja intohimolla. Hän pitää erityisesti kaikista väri- ja raitatöistä.

Pauliina

Lämminhenkinen ja puhelias, alunperin Itä-Suomesta kotoisin oleva ja sittemmin helsinkiläistynyt Pauliina on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2014 lähtien. Hänen erityisosaamistaan ovat etenkin lasten ja miesten hiustenleikkuut. Myös kaikki kampaajan työt luonnistuvat Pauliinalta käden käänteessä.

Kia

Tämä energinen Stadin kasvatti on saksinut miesten hiuksia jo 6 vuotta. Kampaamopuolikin on hänellä hallussa, joten Kialta sujuvat niin klassikot kuin nykypäivän trenditkin ammattitaitoisesti.