Tekijät

 

 

 

Tanja

Hauska ja iloinen Kemin tyttö, joka on palvellut asiakkaitaan ystävällisellä otteella vuodesta 2010 lähtien. Lapsirakas Tanja on liikkeemme pienempienkin asiakkaiden suosiossa. Erikoisosaamisena ovat myös teippipidennykset ja tuuhennukset sekä miesten hiusmallit.

 

 

 

 

 

 

Niina

Määrätietoinen, mutta rempseä Niina on palvellut ammattitaidolla ja lämmöllä vuodesta 2008 lähtien. Lapsiasiakkaat viihtyvät hänen tuolissaan, koska omien lastensa ansiosta Niina tietää, mistä naruista vedellä. Niina loihtii värit ja kampaukset vankalla osaamisella. Lisäksi miesten hiusmallit, esim. jenkkisiili, ovat Niinan erikoisalaa.

 

 

 

 

 

 

Jenni

Persoonallinen ja ystävällinen Jenni on palvellut asiakkaita vuodesta 2014 lähtien. Hänen vahvuuksiinsa ja suosikkeihinsa kuuluvat vaaleat värit, mutta myös muut työt luonnistuvat täydellä sydämellä. Lisäksi myös jenkkisiilit ovat Jennin erikoisalaa.

 

 

 

 

 

 

Veera

Pirteä ja ystävällinen Veera on palvellut asiakkaita positiivisella asenteella vuodesta 2013 lähtien. Tämän tytön vahvuuksiin kuuluvat hiusten leikkaukset ja värjäykset. Isotkin mallinmutokset luonnistuvat taidolla.